Showbord van Heleen van Alphen (7 december 2020)

      Reacties uitgeschakeld voor Showbord van Heleen van Alphen (7 december 2020)

PRONKEN NET ANDERMANS VEREN

Het is al enige jaren geleden dat ik op een postzegelbijeenkomst in gesprek kwam met een mede verzamelaar. Hij vertelde mij dat hij vanwege gezondheidsreden moest stoppen met de hobby.
Zelf was ik gestart met thematische filatelie en dat vond hij leuk om te horen. Spontaan vroeg hij aan mij of ik interesse had in een deel van zijn verzameling. Mijn antwoord was ja natuurlijk.

Ik kreeg diverse boeken vol met mooie zegels, stempels en kaarten, alles naar de eis van een thematische verzameling. Ik vroeg hem, wat wilt u voor dit alles hebben? Helemaal niets! Dat wilde ik niet en stelde hem voor om iets te bedenken. Dat heeft hij gedaan en hij vroeg mij een donatie over te maken voor het ALS-fonds. Uiteraard heb ik dat gedaan en ben nu nog donateur.

DAAROM DE TITEL PRONKEN MET ANDERMANS VEREN.