Leuke Middag! Ging ook over postzegels.

      Geen reacties op Leuke Middag! Ging ook over postzegels.

Er waren zulke leuke onderwerpen die aan de orde kwamen, dat het lastig is om te beginnen. Eerst maar eens vertellen met wie ik die leuke middag heb gehad. Het was Ryan Sijm, die vanuit Enkhuizen naar mij toe is komen fietsen met een behoorlijke wind.

Ryan is sinds kort lid en een enthousiast lid. Het verzamelen van postzegels is door zijn opa gekomen. Doordat zijn opa ziek werd heeft hij alle postzegels van zijn opa gekregen en is hij ECHT gaan verzamelen. Heel grappig om te horen hoe hij vertelde over, vroeger plakte ik bv. een hele bladzijde vol met dezelfde zegels. Nu weet hij wel beter.

Heel enthousiast vertelde hij over een verzameling waar hij aan is gekomen via Marktplaats en daar veel van zijn gading uit heeft gehaald. Al het overige is weer verkocht ook via Marktplaats. Hij heeft mij meteen een lesje gegeven in de manier van verkopen op internet. Ach ja, je bent nooit te oud om weer iets bij te leren. Ryan, 15 jaar weet heel goed wat hij wil.

Op het Martinuscollege gaat hij verder met de studie: meubelmaker, ondernemerschap, fotografie, wonen, kantoor en technologie. Uit zijn uitleg begreep ik dat zijn voorliefde uitgaat naar fotografie. Prachtige foto’s heeft hij laten zien, die hij inmiddels heeft gemaakt met een Canon.

Dit is de hond van Ryan.


Dit is een Lamborghini, het is niet de auto van Ryan, maar fotografeerde deze op het circuit bij Zandvoort

Door de foto’s kwamen we bij het Computer gebeuren. Mijn PC. Is erg traag waarop Ryan mij een paar vragen stelde. Oa. Heb je wel de updates gedaan? En wanneer is je PC. schoongemaakt en daar bedoelde hij niet de buitenkant mee, maar de binnenkant! De PC. kwam op tafel en Ryan had een kwastje nodig een bakje voor het stof en dat was niet overbodig. Na het schoonmaakwerk alles weer dicht gemaakt en op zijn plaats gezet. Ongelooflijk, wat een verschil in snelheid, van traagheid was geen sprake meer.

Gelukkig is zijn opa weer hersteld en zo zijn ze beide bezig met de postzegels.

Vanwege zijn vakantie is hij niet aanwezig op de clubavond in augustus, maar als hij terug is dan hebben de postzegels weer zijn volle aandacht.

Ryan bedankt voor de leuke middag en een fijne vakantie.

Heleen