Nieuwe Website depost-hoorn.nl

      Geen reacties op Nieuwe Website depost-hoorn.nl

Op 5 oktober bood ons nieuwe lid Dick Ahles uit Enkhuizen aan, om het beheer van de Website van de Post-Hoorn over te nemen van Heleen van Alphen. Op 7 december vertelde Adrie Laan de aanwezigen in de Huesmolendat hij de totaal vernieuwde site bekeken had en daar bijzonder van onder de indruk was. En waarderende woorden richting Dick uit sprak voor de vele uren die deze hieraan besteed had. De opzet was dat op onze januaribijeenkomst Dick een demonstratie met toelichting zou geven. En toen kwam de lockdown, met als gevolg dat de bijeenkomst in januari 2021 in ieder geval géén doorgang zal hebben.

Ondertussen is de website ‘kant-en-klaar’ alleen, op de bestuursleden na, kijkt geen mens er naar….! Daarom hebben we besloten om u per email hierop te attenderen en uit te nodigen deze site te gaan bezoeken. het adres van de website is: https://depost-hoorn.nl. Let wel, het is deels nog in de opbouwfase en dus nog niet 100%.

Nieuw is o.a. de rubriek vraag en aanbod. Verder treft u het complete ledenbestand + (voor een deel) de verzamelgebieden aan. Deze gegevens kunt u uitsluitend bekijken met gebruikmaking van een wachtwoord. Dit ter voorkoming dat buitenstaanders, niet leden van de vereniging, deze vertrouwelijke informatie óók kunnen lezen. Het wachtwoord heeft steeds een beperkte geldigheidsduur en de .leden ontvangen dit per email.

Laten we ons wél realiseren dat het wachtwoord vertrouwelijk is en dit absoluut niét aan derden, niet-leden van onze vereniging, mag worden doorgegeven. 

Treft u onjuistheden aan, heeft u aanvullingen óf suggesties: stuur een mailtje naar Dick Ahles. Kijk verder zeker eens naar de nieuwe rubriek ‘vraag en aanbod’ én maak er gebruik van !

En tenslotte: mede door de vernieuwde website is het voor adverteerders extra aantrekkelijk om in ons maandblad én op de site te staan. Heeft u dus een goede ingang bij een bedrijf die wellicht wil adverteren, maak het bespreekbaar en geef het ons door. Veel lees- en gebruiksplezier met de vernieuwde website. 

Jan van Vliet
Secretaris Postzegelvereniging de Post-Hoorn.
secretaris@depost-hoorn.nl