Rondzend verkeer én Contributie

      Geen reacties op Rondzend verkeer én Contributie

Beste leden van ‘De Post-Hoorn’.

1. Rondzendverkeer

Op de bijeenkomst vorige week maandag vertelde ik de aanwezige leden over de aanstaande samenwerking met de N.V.P.V. Alkmaar op het gebied van Rondzendingen. De boekjes die de deelnemers tot nu toe ontvangen komen voor 98% van de S.v.F. uit Houten. Daarbij is vrij vaak de ervaring dat de boekjes al jaren rondgaan door heel ons land, veel gangbare zegels bevatten en geregeld ook nog eens met een hoge vraagprijs.

Vanaf de eerstvolgende rondzending die u gaat ontvangen komt u voortaan ook materiaal tegen van de leden van de N.V.P.V. Alkmaar, die maximaal 1 jaar – uitsluitend binnen hun vereniging, – is rond geweest. En dat veel aangeboden zegels relatief ‘jong’ zijn. Zegels waar we vaak allemaal naar op zoek zijn! We zijn erg benieuwd of dat in de praktijk zo zal zijn én of dit merkbaar is aan de verkopen vanuit deze dozen. U kunt hun Rondzendingen herkennen omdat ze in een plastic bak met in totaal 20 boekjes verpakt zijn.

Voor het overige is de werkwijze exact gelijk.

Wellicht voor leden die nog niet meedoen (of in het verleden deden) een reden om zich hiervoor (opnieuw…) aan te melden. Dat kan – ook voor meer info – bij mij óf direct bij onze rondleidster Inge Wiebes, tel 06-3909.1555 of email: ijaw@quicknet.nl En u weet het: het is gratis!

2. Contributie 2022

(Dit bericht is uitsluitend bestemd voor leden die hun contributie nog niét betaalden )

In januari zond ik een mail waarin ik de leden die hun contributie nog niet hadden betaald, vroeg om dit graag vóor 1 februari a.s. te doen. Dit bericht is ook op de website van de vereniging te lezen. Op 7 februari vertelde penningmeester Wim Hulshof dat velen dat keurig gedaan hadden, maar helaas een vrij groot deel van de leden nog niet. En ook gisteren, toen ik hem sprak, was dit het geval.

Daarom nu een dringend verzoek, wanneer dat bij u het geval mocht zijn, maak het vándaag nog even in orde: NL71RABO 0147170184 t.n.v. Postzegelvereniging de Post-Hoorn Kosten: Incl. het blad Filatelie 33 Euro, resp. 13 Euro zonder het blad.

Een hartelijke groet en graag tot op 7 maart a.s.!

Jan van Vliet,

Secretairs.

Tel: 0228-319402/06-3946.8044

secretaris@depost-hoorn.nl