Start Nieuwe Seizoen 2023-2024 Postzegelvereniging de Post-Hoorn op 4 september 2023 vanaf 19:00uur!

Beste Leden van de Post-Hoorn.

Na bijna 3 maanden is het binnenkort weer zover: de start van het nieuwe seizoen.

Op de veilingpagina treft u de kavellijst aan voor de 4e september, dit keer met zelfs ruim 160 kavels, waaronder meerdere prachtkavels!

En u weet het: Belangstelling voor 1 of meerdere kavels, maar niét in de gelegenheid om persoonlijk aanwezig te zijn: U kunt natuurlijk altijd een medelid vragen om op kavels van interesse voor u te bieden, maar dat kan ook altijd via mij.

Stuur uiterlijk de 4e september, 16.00 u. de kavelnummers waar u belangstelling voor heeft + per kavel het maximale bedrag dat u er voor over hebt, per mail aan secretaris@depost-hoorn.nl en ik zorg dat de veilingmeester die bij de veiling mee neemt.

Op 5 september krijgt u dan bericht welke kavels er voor u gekocht zijn en voor welke prijs + waar u de kavels kunt ophalen.

Vóór de Corona-tijd namen behoorlijk wat leden albums met dubbele zegels mee om die met andere leden te ruilen e/o onderling van elkaar te kopen. Dat is daarna helemaal ingezakt en dat vinden we erg jammer. Daarom een oproep tot een ieder: Neem op de e.v. bijeenkomst eens een aantal albums met dubbele zegels mee en wellicht kunt u een ander blij maken met uw zegels e/o treft u bij hen aanvullingen voor uw verzameling aan!

Op onze website kunt u van behoorlijk wat leden vinden welke landen e/o thema’s zij verzamelen (klik hier) en dankzij het ‘smoelenboek’ kunt u opzoeken wie er achter de namen schuilgaat, wanneer u hun gezichten niet direct bijstaan. Of bel de ander eens op en vraag hen hun dubbele albums op 4 september voor u mee te nemen óf zoek elkaar eens op.

Een hartelijke groet en graag tot onze e.v. bijeenkomst,


Jan van Vliet, secretaris de Post-Hoorn.

Download kavellijst 4 september 2023 hier.