Nieuw overdrachtsformulier rondzendingen

      Geen reacties op Nieuw overdrachtsformulier rondzendingen

Rondzendingen zijn in onze vereniging tamelijk populier. 35 leden van onze vereniging doen mee in nu vier wijken (rondzendingen). Per jaar gaan er in die wijken zo’n 20 zendingen van 10 boekjes rond. In totaal is de jaaromzet ruim €3.000 en daar houdt de vereniging voor haar kas toch zo’n €250 aan over.

De rondzendingen zijn verzekerd. De verzekering keert bij calamiteiten alleen uit als het duidelijk wie van de leden op dat moment de verantwoordelijkheid had voor de betreffende rondzending. Het is daarom van belang bij het doorgegeven van de rondzending door een lid aan de volgende deelnemer van de rondzending deze op een overdrachtsformulier wordt afgetekend. Bijgaande een voorbeeld van zo’n lijst:

Laatst meldde zich leden die door hun overdrachtsformulier heen waren. Normaal zit er wel een reserve exemplaar in de rondzending zelf, maar als die er al eerder door een lid is uitgehaald is er nu de mogelijkheid dit formulier op de rondzendpagina van onze website te downloaden en zelf uit te printen.