Mededelingen van de Secretaris: zaalveiling SVF, Smoelenboek, Samenstelling team clubveilingen

Beste leden van de Post-Hoorn,

Onderaan het begricht kunt u het veilingboekje van de zaalveiling van de SVF in Houten op 29 oktober 2022 downloaden. U heeft de mogelijkheid de veiling zelf te bezoeken en de kans te pakken om één of meerdere kavels te gaan kopen. Maar u heeft ook de mogelijkheid om schriftelijk uw biedingen uit te brengen. Denk u er dan wel aan dat er portokosten bij gaan komen! (Verder informatie: Zaalveiling van SVF op zaterdag 29 oktober 2022 in Houten.  Adres: Nieuwe Schaft 23, 3991 AS in Houten. Zie de details in het veilingboekje. Henk Jansen, Veilingmeester)

Verder wil ik m.n. voor de leden die afgelopen maandag niét aanwezig waren (en voor de wel aanwezigen als geheugensteuntje!) de volgende mededelingen doorgeven:

(Het volledige verslag is op de website (www.depost-hoorn.nl) te lezen)

  1. De samenstelling van de veiling is vanaf nu een gezamenlijke activiteit van Adrie Laan en Wim Hulshof. Inzendingen van kavels uitsluitend via Wim Hulshof, na telefonisch contact óf op de verenigingsbijeenkomsten in de Huesmolen. Let wel: De inbreng van kavels Nederland uit de jaren 1945 t/m 2000 heeft geen enkele zin (onverkoopbaar) met uitzondering van de eurozegeld.

    Onder aan de pagina kunt u het formulier aan om de gegevens van te verkopen kavels downloaden. Graag volledig invullen. Tip: Sla dit formulier op de PC op óf maak een 2e afdruk. Dan heeft u altijd een formulier voorhanden.  En u weet het: Inbreng van kavels is dringend gewenst!
  1. Er is behoefte om het zgn. ‘Smoelenboek’ met foto’s van leden van onze vereniging te gaan vernieuwen. Wie van u vindt het leuk om de actuele foto’s van onze leden te gaan maken? Aanmelden graag bij Wim Hulshof (w.hulshof@quicknet .nl óf telefonisch: 06-26052713)
  2. Tenslotte: Door het onverwacht stoppen met het voorzitterschap door Adrie Laan dit voorjaar, werd Wim Hulshof ad-hoc wnd-voorzitter van onze vereniging. Hij heeft aangegeven dit tot uiterlijk de jaarvergadering in het voorjaar te blijven uitvoeren, maar het voorzitterschap niet goed bij hem vindt passen. We zullen dus op zoek moeten naar een voorzitter! (V/M)  Wanneer u daar eens een gesprek met een afvaardiging van het bestuur over wilt hebben en/of iets meer over het takenpakket te horen, dan praten we u graag bij. Het is vertrouwelijk en het verplicht tot niets. En let wel: We zoeken geen ‘schaap met 5 poten’ en de tijdsbesteding valt in de praktijk echt mee. Geef me een telefoontje of stuur een e-mailtje!

Een hartelijke groet ,

Jan van Vliet, Secretaris P.V. de Post-Hoorn – 06-3946.8044,
Email: secretaris@depost-hoorn.nl of j_l.v.vliet@quicknet.nl