Maandblad Filatelie viert 100-jarig bestaan met speciaal nummer én Cadeautje.

Dit jaar viert het maandblad Filatelie haar 100-jarig bestaan, en zet dat luister bij met een speciaal jubileum nummer dat zojuist in juli is gepubliceerd. Het is een dik nummer boordevol leuke artikelen over onze filatelistische hobby met onderwerpen die de hele periode van 100 jaar beslaan.

Met o.a. Artikelen over de courante zegel van 1922 (honderd jaar geleden dus); de internationale postzegeltentoonstelling in 1922 te Luxemburg; Feest in Oorlogstijd met poststempels uit de tijd van de Japanse bezetting van Indië; de nationale feestadg in Zwitserland (1 augustus door de jaren heen; Suid-Afrika met een ‘partytie vir almal; Feest in Enschede (1932); en natuurlijk een lang artikel over de historie van het Maandblad Filatelie, en nog veel meer.

Maar er zit in het jubileum nummer ook een Cadeautje met een velletje 100 jaar maandblad filatelie. Het velletje is ontworpen door Fake Booij. Een afbeelding van het velletje vindt u boven dit artikel.

Voor iedereen die het maandblad filatelie niet echt kent, nu het moment om er eens een keer kennis mee te maken . Kijk ook hun website voor meer informatie: