KNBF Nieuwsbrief en Evenementen juli 2022 nr. 147

De nieuwsbrief van de KNBF voor juli is verschenen. Los van de verplichte (bestuurs)mededelingen van de landelijke postzegelvereniging is ook deze nieuwsbrief weer vol met leuke filatelistische nieuwtje. Bijvoorbeeld over de nieuwe Crypto-zegel voor Nederland!

Maar de naam Nieuwsbrief‘ mag in het geval van de KNBF niet alleen verstaan worden als een (saaie) opsomming van mededelingen en nieuwtjes, keer op keer slagen de samenstellers er in hele interessante en vooral leesbare artikelen over allerlei onderwerpen: postzegels, postverkeer, verzamelen en boeken . Het is echt de moeite waard kennis te nemen van de inhoud en zeker in de vakantie tijd zal het lezen een plezierige tijdsbesteding zijn.

Onderaan dit bericht kunt u de nieuwsbrief (en de evenementen agenda) downloaden!

Deze nieuwsbrief heeft de volgende onderwerpen: Crypto Stamps in Nederland – Filatelistische vorming (tarieven in naoorlogs Berlijn) – Postex 2022 Int.beurs Houten – Boekbespreking Norges katalogen door Henk P. Burgman – leuke wetenswaardigheden over Caffé Florian en over Charles Bourbaki door Frans Haverschmidt.

Downloaden: