Kavels met spoed gevraagd voor de clubveiling

Dringend behoefte aan kavels voor de veilingen. Adrie Laan zit te springen om goede kavels. De kans bestaat zelfs dat er de komende maand minder kavels op de lijst komen, simpelweg door een gebrek aan kavels.

Hier kunt u een formulier downloaden, waarmee u kavels kunt inzenden. (Een tip sla het formulier op uw PC op. Dan kunt u wanneer u kavels gaat inzenden die naar behoefte uitprinten.) U kunt de gegevens zowel op de PC- als met de hand invullen. Let op een correcte en volledige invulling van het formulier: Dus het land + cataloguswaarde, de kwaliteit en de Cat. waarde + de vraagprijs voor het kavel. En bijvoorbeeld bij een album: Rood Album met Motief Sport. Dan hoeft vanzelfsprekend geen kwaliteit en cataloguswaarde te worden ingevuld. In principe heeft u voor de inzet de keuze uit een inzetprijs of ‘bod’. Bod start met 1 Euro.

Ons advies is: Kies voor een scherpe vraagprijs, want goeie kavels trekken vrijwel altijd meer bieders, waardoor een hogere prijs kan worden behaald. De aangeboden kavels moeten van een goede kwaliteit zijn, dus geen scheurtjes, roestvlekken, dunne plekken of tandjes missen. Lever ook niet teveel losse zegels in en zeker niet 20 of 30 kavels van 1 land of thema. Is dat het geval dan zal Adrie de kavels weigeren óf ze over 4 of 5 veilingen moeten verspreiden.

U kunt de kavels bij Adrie, na telefonische afspraak, bij hem afgeven óf ze inleveren tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten in de Huesmolen. Doet u ook eens mee? Het is in ons aller belang, want een leuke, gevarieerde veilinglijst spreekt ons allen aan!

Een hartelijke groet,

Jan van Vliet,

Secretaris van Postzegelvereniging de Post-Hoorn


Klik voor download!