Zondag 27 oktober 2024: Postzegel en Muntenbeurs Heerhugowaard

Postzegelveiling tijdens Postzegel- en Muntenbeurs

Ruilbeurs:  27 oktober 2024                                                                     

Locatie: De Swan, Middenweg 178, Heerhugowaard.   Tijd: 10.00-15.00 uur

Na het succes van de vorige  beursveilingen heeft het bestuur besloten om ook op 27 oktober 2024 weer een beursveiling te organiseren. Van 10 tot 12 uur kunnen de kavels bezichtigd worden in het voorcafé, waarna aansluitend de veiling zal plaatsvinden. Kopers betalen geen provisie; ook niet-leden

Het is de bedoeling dat u als lid van onze vereniging ook kavels inbrengt, maar dan wat grotere kavels dan die op de verenigingsavonden worden geveild. Wel graag de kavellijst gebruiken die op onze website (www.postzegelverenigingheerhugowaard.jouwweb.nl ) te vinden is onder het kopje “Beursveiling” en mailen naar of afgeven bij John Beelen, j.beelen@quicknet.nl  vóór 15 september.  Voor de verkopers bedraagt de provisie 10%. De veilinglijsten worden t.z.t. naar u gemaild of gebracht en gepubliceerd op de website   (www.postzegelverenigingheerhugowaard.jouwweb.nl ) onder het kopje “Beursveiling”.

In het voorcafé zullen de “normale activiteiten” van de beurs plaatsvinden, zoals de mogelijkheid tot ruilen, maar ook de handel, stuiverboeken en advies gaan hier plaatsvinden.

De veiling vindt plaats in de achterzaal.

U kunt door op de flyer te klikken deze downloaden: