Uitslag RABO Clubsupport

      Geen reacties op Uitslag RABO Clubsupport

Het resultaat van onze deelname aan Rabo ClubSupport is bekend. Helaas is de opbrengst opnieuw, t.o.v. de voorgaande jaren, lager, maar het is niet anders.

Dit schreef de RABO BANK ons het resultaat voor onze vereniging:


Onderwerp: Rabo ClubSupport. Bedankt voor jullie deelname!

Beste relatie,

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

Leden van West-Friesland hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

Naam: Postzegelvereniging de Post-Hoorn
Bestedingsdoel: Verbetering van de website
Bedrag: € 88,36

De volledige uitslag vind je terug op onze website.

VideoWist je dat Je de hulp van Rabo ClubSupport het hele jaar door in kunt schakelen? Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Wil je de club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat om de ambities van jouw vereniging waar te maken. Dit doen we in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst). Kijk op Verenigingsondersteuning met Rabo ClubSupport – Rabobank voor meer informatie.

We ook een samenwerking hebben met het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Door de aanhoudende inflatie en dalende koopkracht raken steeds meer gezinnen in financiële problemen. Deze gezinnen hebben daardoor moeite om de sport- of cultuurclub van hun kinderen te betalen. Op dit moment kunnen zo’n 2 à 3 kinderen per klas niet op voetbal, streetdance, judo of muziekles en de verwachting is dat dit aantal toeneemt. Met de campagne Kies een club willen wij clubs en ouders laten weten dat zij kunnen helpen door het lidmaatschap van een club te betalen. Door via kieseenclub.nl contact met het Jeugdfonds op te nemen, brengen zij deze ouders in contact met een intermediair (zoals leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam) die een sport- of cultuuraanvraag kan doen.

Wij wensen Postzegelvereniging de Post-Hoorn veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Met vriendelijke groet,

Directeur coöperatieve Rabobank
Ronald Bleeker