RABOBANK West-Friesland meldt ons: de stemperiode gaat van start! [UPDATE]

UPDATE: Dit bericht is bestemd voor de leden van onze vereniging die klant zijn bij de Rabobank én lid van de bank.
De stemprocedure is totaal gewijzigd t.o.v. vorige jaren. Het gaat nu als volgt:  Ga naar www.rabo.nl óf type Rabo Club Support in. Ga dan naar ‘stemmen.’ Op het volgende scherm ga je naar: Stem op jouw favoriete club. Je hebt dan je bankpas + de Rabo scanner nodig. Volg de gebruikelijke stappen.   Je kunt dan stemmen op je favoriete clubs. Dit jaar kun je maximaal 1 stem op 3 verschillende clubs uitbrengen. Kies dan: Postzegelvereniging de Post-Hoorn en zet een vinkje. Vervolgens kun je op nog 2 andere verenigingen een stem uitbrengen en daarna rond je af.   Veel succes, Jan van Vliet secretaris P.V. de Post-Hoorn


Rabo ClubSupport Iedereen verdient een club
Beste relatie,
 
De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start!
 
Stemmen
Leden van West-Friesland brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Tijd om campagne te voeren
De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt!
Ga naar de website
Doe mee met de strijd om de originaliteitsprijs!
Voer jij de origineelste campagne voor jouw club? Dan maak je kans op een extra cheque ter waarde van € 250,-. Deel hiervoor foto’s, filmpjes of andere ludieke acties via de social media van jouw club. Vergeet daarbij niet de #RaboClubSupportWF onder het social media bericht te zetten, zodat wij jouw campagne zien. Succes!

Wij wensen Postzegelvereniging de Post-Hoorn veel succes!

Met vriendelijke groet,

Directeur coöperatieve Rabobank
Ronald Bleeker