Clubbijeenkomsten op 5 juli en 2 augustus gaan door!

Uit onze inventarisatie rond evt. extra bijeenkomsten in de zomermaanden, bleek voldoende belangstelling om 2 extra bijeenkomsten te organiseren, dus ja: 5 juli én 2 augustus bent u welkom in de Huesmolen. We gaan proberen om de inrichting weer wat meer in de vertrouwde opstelling neer te zetten, maar wél met de inachtneming van 1,5 m. onderlinge afstand.   Wanneer u eerder liet weten op 5 juli e/o 2 augustus aanwezig te zijn, dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.  Leden die nog niet wisten of ze aanwezig konden zijn, maar nu wellicht tóch in de gelegenheid zijn stuur me een mailtje, Whats App óf geef me een telefoontje en ik noteer graag uw naam !!

Dan nog iets: De voorraad aan te veilen kavels begint wat ‘dun’ te worden. Met andere woorden: Kijk eens in uw verzameling of ú wellicht zegels, series, albums (ook lege!), speciale uitgaven  etc. via onze veilingen te koop wilt aanbieden. Zie hierover een apart artikel op deze website: “Oproep: heeft u materiaal voor veilingskavels

De lijst met de te veilen kavels op 5 juli a.s. zult u in de komende week ontvangen. Ook ‘hoort’ u dan welke beperkte Corona-maatregelen er nog van toepassing zijn.

Een hartelijke groet, Jan van Vliet, Secretaris P.V. de Post-Hoorn